KARJALANPAISTI
1400 g karjalanpaistilihaa
paketti pekonia
5 pienehköä (luomu)sipulia
3 valkosipulinkynttä
kourallinen kuivattuja suppilovahveroita
vettä
suolaa, mustapippuria
1. Laita suppilovahverot veteen likoamamaan samalla kun otat lihat jääkaapista lämpiämään (noin tunti ennen)
2. Paistele pekonit rapsakaksi, kaada pataan
3. Lohko pataan kuoritut sipulit & valkosipulit
4. Ruskista lihat pannulla kahdessa erässä, lisää pataan. Huuhtele pannu vedellä & lisää huuhdeliemi pataan
5. Lisää suppilovahverot & liotusvesi pataan
6. Lisää vettä siten, että lihat melkein peittyvät
7. Mausta suolalla & mustapippurilla
8. Hauduta uunissa kolmisen tuntia 150 asteessa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti