PUNASIPULILISUKE
2 punasipulia
2 valkosipulin kynttä
rypsiöljyä
hunajaa
punaviiniä
timjamia tai rosmariinia
mustapippuria
1.Kuullota viipaloitu sipuli & valkosipuli öljyssä pehmeäksi
2.Lisää 1 dl punaviiniä, 4 rkl hunajaa, pieneksi hakattu timjami/ rosmariini
3.Hauduta 20-30min, lisää tarvittaessa punaviiniä
4.Tarkista maku, lisää halutessasi pari kierrosta mustapippurimyllystä
CHEVRESALAATTI
salaattia maun mukaan
maalaispatonki
tanko chevrejuustoa
edellisen ohjeen sipulilisäkettä
timjamia/rosmariinia
vaahterasiirappia
hyvää oliiviöljyä
mustapippuria
1. Revi salaatit, pirskota päälle oliiviöljyä & mustapippuria
2. Leikkaa patonki & chevre viipaleiksi ja laita jokaisen patonkiviipaleen päälle chevreä. Paista uunissaa (grillivastusten alla ) muutama minuutti
3. Laita valmiille leiville punasipulilisuketta, sekä sitä yrtti, jota on lisukkeessa sekä aavistus vaahterasiirappia.
4. Nauti sinällään tai lammasruuan lisukkeena
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti