PUNAJUURI-VUOHENJUUSTOPAISTOS
6 punajuurta
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
tuoretta rosmariinia
suolaa, mustapippuria myllystä
2 rkl hunajaa
rypsiöljyä
2 dl kuohukermaa
200g vuohenjuustoa
auringonkukan siemeniä
1. Kuori ja viipaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna rosmariini
2. Laita muovihanskat käteen ja kuori punajuuret. Leikkaa punajuuret tikuiksi mandoliinilla (tai veitsellä)
3. Voitele vuoka rypsiöljyllä. Laita punajuuritikut, sipulit ja rosmariini vuokaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita hyvin. Kaada kerma vuokaan ja leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi pinnalle. Ripottele lopuksi päälle auringonkukan siemeniä. Paista 200-asteessa tunti. Anna vuuan levätä peitettynä vartti ennen ruokailua
Valmistusaika: 20 min + paistaminen 1 h
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti