KIINALAISET JAUHELIHANUUDELIT eli MUURAHAISET KIIPEÄVÄT PUUHUN
(yhdelle nälkäiselle tai kahdelle ei-niin-nälkäiselle)
250g nauta-sikajauhelihaa (tai muuta jauhelihaa)
75g riisinuudeleita
*
seesamiöljyä
valkosipulinkynsi
pätkä tuoretta inkivääriä
ripaus cayennepippuria
2 rkl soijakastiketta
1 kevätsipulinvarsi
puolikas punainen chili
puolikas punainen chili
1. Laita jauheliha paistumaan murumaiseksi. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli sekaan. Sekoittele kunnes jauheliha saa hyvän värin. Lisää soijakastike ja siirrä sivuun
2. Kypsennä nuudelit paketin ohjeen mukaan. Valuta ja mausta seesamiöljyllä
3. Sekoita nuudelit ja jauheliha. Hienonna pinnalle kevätsipulia ja chiliä
Valmistusaika: 15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti