English recipe below Finnish one
GRILLIFETAPERUNAT
(kahdelle)
10 pientä perunaa
2 valkosipulinkynttä
rasia kirsikkatomaatteja
rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria myllysta
timjamia, lehtipersiljaa
200g fetaa
1. Pese ja kuivaa perunat. Kuori ja puolita valkosipulin kynnet. Laita uunivuokaan ja lorauta päälle rypsiiöljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja sekoita hyvin
2. Nosta vuoka kuumaan grilliin (tai talvikaudella 200 -asteiseen uuniin). Anna kypsyä vartti
3. Puolita kirsikkatomaatit, hienonna timjami ja persilja. Lisää kirsikkatomaatit, ja timjami vuokaan. Tee vuokaan tilaa, ja nosta feta vuokaan. Lorauta päälle rypsiöljyä ja mausta mustapippurilla. Jatka paistamista vartti
4. Lisää persilja vuokaan ja tarjoile
Valmistusaika: 30 min
GRILLED POTATOES WITH FETA
(for two)
10 small potatoes
250g cherry tomatoes
2 garlic gloves
olive oil (or rape seed oil/rypsiöly)
fresh thyme and leaf parsley
salt and black pepper
200g feta
1. Wash and dry potatoes. Peel and cut garlic gloves to half. Put to oven pan, add some oil, season with salt and black pepper
2. Put pan to pre-heated grill (or to oven 225-degrees) for 15 minutes
3. Cut tomatoes to half, chop thyme and parsley. Add tomatoes and thyme to pan. Make some space and add also feta to pan, add some oil and season with black pepper. Continue to cook 15 minutes. Add parsley and serve
(you may smoke fish or grill steak with potatoes, but they can be served just alone with green salad)
Preparation time 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti