CAFE ENGELIN PUNAJUURIPIHVIT
(8 kpl/ kahdelle-kolmelle pääruokana)
3/4 dl esikypsytetty rikottu ohra
(vettä ja kasvisliemikuutio keittämiseen)
300g punajuuria
50g salottisipulia
50g parmesaania
1/2 dl pankojauhoja
pari tippaa tabascoa
*
pankojauhoa
voita
*
Suolakurkkumajoneesi:
suolakurkku
1 dl majoneesia
Lisäksi:
kanttarelleja
salaattisekoitusta, ituja/versoja
saksanpähkinöitä
parmesaanilastuja
1. Keitä ohra ja jäähdytä
2. Valmista suolakurkkumajoneesi eli hienonna suolakurkku majoneesin joukkoon
3. Paista kanttarellit voissa ja mausta suolalla, pidä lämpimänä
4. Kuori ja raasta punajuuret
5. Raasta parmesaani. Kuori ja hienonna sipulit
6. Kuumenna uuni 170-asteeseen. Sekoita pihvitaikinan aineet ja muotoile käsin pihveiksi pankojauhojen avulla. Nosta pihvit leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 15 minuuttia. Paista pihvit sen jälkeen voissa rapeiksi molemmin puolin
7. Tarjoa pihvit suolakurkkumajoneesin, kanttarellien, salaatin ja muiden lisukkeiden kanssa
Valmistusaika: 1 tunti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti