KATKARAPUSILAKAT
500g silakkafileitä
250g kuorittuja katkarapuja
4 valkosipulinkynttä
ruukku lehtipersiljaa
4 rkl voita
4 tl punaista currytahnaa
1. Lado silakat nahkapuoli alaspäin työlaudalle
2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna lehtipersilja
3. Sulata voi pannulla ja paista valkosipulia voissa hetki, lisää currytahna ja lehtipersilja, sekoita hyvin. Lisää katkaravut ja pyöräytä ne maustevoissa. Nosta pannu pois hellalta
4. Laita muutama katkarapu jokaisen silakan päälle. Kääri fileet rullalle ja nosta uuni vuokaan. Paista 200-asteessa vartti, lisää pinnalle loput ravut. Lisää pannulle tilkka vettä ja nosta pannu kuumalle liedelle, kaavi kaikki maku talteen ja kaada kuuma neste silakoiden päälle. Paista silakoita vielä vartti ja tarjoile hyvän leivän kanssa
Valmistusaika: 45 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti