sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Aina ei kokata itse- CAPPERI

Syömme erittäin harvoin perheenä ravintolassa. Teinineiti käy ystävien kanssa viikottain kyllä jossain, lähinnä pikaruokapaikoissa.  Yrittäjän kanssa söimme viime lauantaisen teatterin jälkeen kaupungilla. Tässä lähikulmilla ei sitten kovin montaa mukavaa paikkaa olekaan. Malmin kiinalaisessa ja nepalilaisessa tulee käytyä silloin tällöin. Nepalilainen on muuten sarjassaan kaupungin parhaita. Tapanilan thaimaalaisesta haemme joskus noutoruokaa.. Muutaman kerran olemme ajatelleet extempore käyntiä Ogeliin viime kesänä avattuun pizzeria Capperiin. Mutta eipä ole onnistunut, sinne kun pitää varata pöytä. Nyt olin ajoissa liikkeellä ja varasin pöydän jo alkuviikosta sunnuntailounastamme varten. Paikka olikin täynnä, mukavan sekalaista porukkaa; lapsiperheitä, eläkeläispariskuntia ja pari seuruetta juhlistamassa syntymäpäiviä. Suotta ei Capperin pizzataikinaa ole kehuttu, mukavasti sitkoa, pieni happamuus ja paisto yli 400-asteisessa uunissa täplitti reunat hienosti. Teinineidin eka kommentti olikin, että tässä on pohjakin oikeasti hyvää. Pizzojen hinnat ovat 10-25 egen välillä. Upean pizzapohjan lisäksi hyvät tuoreet täytteet ja ystävällinen palvelu vievät meidät Capperiin uudestaankin. Kohokohtana oli yhden pöydän syntymäpäiväsankarille saapunut kakku, ja koko henkilökunta laulamassa italiaksi ja suomeksi paljon onnea vaan!
PUGLIESE
Stracciatella juustoa, San Daniele ilmakuivattua kinkkua, rucolaa, punaisia Piennolo-tomaatteja, burrata juusto

GAMBERETTI INNAMORATI 
Bufala-mozzarellaa, sitruunalla maustettuja katkarapuja, artisokkaa, chilirihmaa, persiljaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti