TUORETOMAATTIPASTA
(kahdelle)
tuoretagliatellia
*
20 kirsikkatomaattia
2 valkosipulinkynttä
1/2 pieni punasipuli
suolaa, mustapippuria myllystä
ripaus sokeria
oliiviöljyä
1 pallo mozzarellaa
20 basilikanlehteä
*
parmesaania
2. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää sipulit ja paista sekoitellen minuutti. Lisää tomaatit ja anna hautua kymmenisen minuuttia välillä sekoittaen. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla
3. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan al dente, kaada vesi pois ja lisää tomaattikastike, basilika, mozzarella käsin repien sekä loraus oliiviöljyä. Sekoita
4. Nosta annokset lautaselle ja viimeistele basilikalla ja vastaraastetulla parmesaanilla
Valmistusaika: 15 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti