PÄÄRYNÄ-VALKOSUKLAAMUFFINIT
12 kpl
1 banaani
2 keskikokoista päärynää
1 1/4 dl rypsiöljyä
1 prk kermaviiliä
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
ripaus suolaa
100g valkosuklaata
1. Ota kaikki aineet huoneenlämpöön puolisen tuntia ennen
2. Laita uuni kuumenemaan 175-asteeseen
3. Kuori ja raasta päärynät. Hienonna banaani haarukalla. Sekoita isossa kulhossa hedelmien joukkoon rypsiöljy ja kermaviili. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa ja lisää taikinaan
4. Rouhi valkosuklaa ja sekoita taikinaan
5. Nostele taikina muffinivuokiin ja paista 175-asteessa n 20 minuuttia
Valmistusaika 15min + 20min paistaminen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti