KUKKAKAALI-KVINOA
(6-8 annosta)
2dl kvinoaa
kukkakaali
loraus oliiviöljyä
sormisuolaa
1/2 l babypinaattia (astia täyteen pakattuna)
nippu korianteria
mantelilastuja - ei ollut, korvasin mantelirouheella
kastike:
3 rkl sitruunanmehua
6 rkl oliiviöljyä
ripaus sormisuolaa
1. Huuhtele kvinoa ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan
2. Sekoita kastike ja kaada 2/3 keitetyn kvinoan sekaan
3. Laita uuni kuumenemaan 200-asteeseen. Leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi ja levitä uunipellille leivinpaperin päälle. Liruttele päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla, sekoita.Sekoita käsin. Paahda kukkakaaleja noin vartti, kunnes ne ovat saaneet vähän väriä, mutta ovat vielä napakoita
4. Paahda mantelirouhe kuumalla, kuivalla pannulla
5. Yhdistä kaikki aineet ja kaada loppu kastike päälle, sekoita
JUGURTTIKASTIKE
1 1/2 dl turkkilaista jugurttia
1 sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruuunamehua
nippu korianteria hienonnettuna
ripaus suolaa
Valmistusaika: 45 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti