NINAN BROILERIKEITTO
rypsiöljyä
750 g broilerin
paistisuikaleita
2 omenaa
1 iso sipuli
2 rkl vehnäjauhoja
1 1/2 l vettä
2 dl ruokakermaa
1 kanaliemikuutio
3 dl pakastemaissia
400
g parsakaalia
2 dl ranskankermaa
2 tl
currya
1 tl kurkumaa
mustapippuria
suolaa
persiljaa
1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuutioi omena. Leikkaa parsakaalin nuput pienemmiksi. Kuutioi parsakaalin varsi
2. Kuumenna öljy kattilassa ja paista broilerisuikaleet, lisää curry, kurkuma, sipuli ja parsakaalinvarsi, sekoita ja anna paistua hetki. Lisää omenakuutiot
3. Lisää joukkoon vehnäjauhot sekoittaen. Lisää kaikki muut aineet, paitsi ranskankerma. Anna kiehua noin 5 minuuttia
4. Lisää ranskankerma. Kiehauta, mutta älä enää keitä. Hienonna persilja ja lisää se keiton pinnalle. Tarjoile ruisleivän kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti