KYLMÄSAVULOHI-WASABIRULLA
kuudelle alkupalana
150g kylmäsavulohta
wasabia maun mukaan
100g maustamatonta tuorejuustoa
nippu ruohosipulia
1. Levitä työlaudalle n 50x50cm pala tuorekelmua. Lado kylmäsavulohiviipaleet neliöksi kelmun päälle
2. Hienonna ruohosipuli. Sekoita tuorejuusto, hienonnettu ruohosipuli ja maun mukaan wasabia. Aloitin n 2cm tuubista, mutta maistelun jälkeen lisäsin saman verran. Levitä seos kylmäsavulohen päälle. Kääri rullalle. Nosta pakastimeen jähmettymään noin puoleksi tunniksi ja leikkaa viipaleiksi. Voit myös tehdä rullan valmiiksi hyvissä ajoin ja säilyttää pakastimessa, ota sulamaan noin puoli tuntia ennen tarjoilua
Nyt tarjoilin lohirullat salaatin ja saaristolaisleivän kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti