lauantai 29. maaliskuuta 2014

Helppoa broileria perjantai-iltaan

Työviikkoon mahtui kaksi matkaa ja runsaasti tunteja. Perjantaina suljin läppärinkannen tyytyväisenä, sillä tiedossa oli odotettu loma. Ennen sitä kuitenkin vielä muutama koneellinen pyykkiä, silittämistä ja muuta valmistautumista, joten ruoka saisi valmistua nopeasti. Perhe oli edellisenä päivänä syönyt pestopastaa, ja jääkaapissa oli vielä spagettia sekä pestopurkin jämät. Ne toimivat inspiraationa tähän nopeaan ja maukkaaseen broileriin. 


VUOHENJUUSTOBROILERI
(kolmelle)

3 broilerin rintafileetä
rypsiöljyä paistamiseen
suolaa, mustapippuria myllystä
1 dl kermaa
 2 rkl (valmista) pestoa
50g vuohenjuustoa
basilikaa

1. Paista broilerin rintafileisiin kuumalla pannulla molemmin puolin hyvä väri. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja nosta uunivuokaan
2. Sekoita pesto ja kerma ja kaada seos vuokaa broilereiden päälle. Paista 175- asteessa 10 minuuttia, käännä broilerinfileet ja paista vielä 5 minuuttia
3. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja nosta viipaleet broilerin päälle. Nosta uunin lämpö 225-asteeseen ja paista kunnes juusto alkaa sulaa
4. Nosta rintafileet lautasille pastan päälle, ja valuttele pestokerma-kastike pinnalle, viimeistele basilikalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti