CHEVREMUNAKAS JA AVOKADOSALSA
avokadosalsa:
2 avokado
2 tomaattia
1/2 punaista chiliä
1 valkosipulinkynsi
1/2 pieni punasipuli
sormisuolaa, mustapippuria
1/2 limetti
basilikaa
munakas:
8 kananmunaa
1 dl kermaa
ripaus suolaa
ripaus cayennepippuria
100g chevreä
rypsiöljyä paistamiseen
avokadosalsa:
2 avokado
2 tomaattia
1/2 punaista chiliä
1 valkosipulinkynsi
1/2 pieni punasipuli
sormisuolaa, mustapippuria
1/2 limetti
basilikaa
1. Aloita salsan valmistamisella. Halkaise avokadot, poista kivi, ota avokadonliha ruokalusikan avulla kuoresta ja leikkaa kuutioiksi. Kuutioi tomaatti. Kuori ja hienonna sipulit. Poista chilistä siemenet ja hienonna se
2. Sekoita kuutioidut ja hienonnetut aineet kulhossa, raasta sekaan limetin kuori ja purista mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele basilikalla. Nosta kylmään maustumaan
munakas:
8 kananmunaa
1 dl kermaa
ripaus suolaa
ripaus cayennepippuria
100g chevreä
rypsiöljyä paistamiseen
1. Riko kananmunat kulhoon, lisää kerma ja sekoita munien rakenne rikki. Mausta suolalla ja cayennepippurilla
2. Kuumenna paistinpannu kuumaksi, lisää öljy ja kaada munamassa pannulle. Sekoita puuhaarukalla, kunnes massa alkaa hyytyä. Murustele chevreä munakkaan koloihin , ja laita kansi päälle hetkeksi, jotta chevre sulaa.
3. Tarjoile avokadosalsan ja ruisleivän kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti