GRILLATTUA PARSAA JA TOMAATTEJA
2 nippua vihreää parsaa
rasia keskikokoisia terttutomaatteja
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
sormisuolaa
mustapippuria myllystä
tuoretta timjamia
oliiviöljyä
1. Leikkaa parsoista puisevat päät irti. Laita parsat vuokaan. Kuori ja viipaloi valkosipuli, leikkaa 1/2 chili suikaleiksi , ripottele molemmat parsojen päälle. Lorauta päälle oliiviöljyä ja jätä maustumaan
2. Kuori ja viipaloi 2 valkosipulinkynttä, hienonna 1/2 chili . Laita valkosipuli, chili, pari timjaminoksaa kulhoon, lorauta päälle oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla, sekoita. Laita tomaatit varsineen sekaan ja sekoita, jätä maustumaan
3. Nosta parsat grillin parilapannuun, grillaa 3-5 minuuttia paksuudesta riippuen, käännä parsat ja nosta tomaatit grilliin. Jatka grillaamista, kunnes parsat ovat napakan kypsiä ja tomaattien kuori alkaa halkeilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti