PAISTETTUJA KAMPASIMPUKOITA JA LIMETTI-HUNAJA DRESSING
3 kampasimpukkaa/ ruokailija
öljyä, suolaa
Limetti-hunaja dressing:
4 rkl soijaa
1 rkl miriniä
1 rkl hunajaa
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 rkl sitruunanmehua
1 tl limetinmehua
merileväkaviaaria
merileväarkki
2 vihreää omena
1. Jos käytät pakastettuja kampasimpukoita, ota ne sulamaan hyvissä ajoin
2. Kuutioi omenat pieniksi kuutioiksi
3. Sekoita kastikkeen aineet, lisää lopuksi 1 rkl merileväkaviaaria. Sekoita kuutioidut omenat ja kastike
4. Kuivaa kampasimpukat, kaada niiden päälle hiven öljyä ja ripottele pinnalle suolaa
5. Paista kampasimpukoihin kuumalla pannulla nopeasti kaunis väri molemmin puolin
6. Nosta omenaseos lautasille, nosta kampasimpukat päälle ja viimeistele merileväkaviaarilla ja merileväsuikaleilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti