LOHI-KATKARAPUTARTAR
150g kylmäsavulohta siivuina
150g katkarapuja (pakaste)
2 rkl majoneesia
2 rkl pieniä kapriksia
1 pieni punasipuli
mustapippuria myllystä
*
tarjoiluun:
erilaisia salaatteja
tomaatti
suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä
1/2 sitruuna
2. Sekoita lohi, katkaravut, kaprikset ja sipuli. Lisää sen verran majoneesia, että saat koossa pysyvän seoksen. Mausta mustapippurilla (kapriksissa on jo suolaa) ja nosta jääkaappiin maustumaan
3. Sekoita salaatit, mausta suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Kuutioi tomaatti, leikkaa sitruuna lohkoiksi
4. Kokoa annokset. Nosta keko salaatti lautaselle. Muotoile kahdella ruokalusikalla tartar quenelleiksi, nostele lautaselle. Viimeistele tomaattikuutioilla ja sitruunalohkolla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti