UUNIPERUNOITA, SAVULOHTA JA TILLISINAPPI-VOI
pari Rosamunda-perunaa/ ruokailija
savustettu lohifilee
kastike:
tilliä
mietoa sinappia
voita/ oivariinia
1. Pese perunat ja kääri yksitellen folioon. Nosta uuniritilälle ja paista 200-asteessa noin tunti
2. Valmista voi. Kaikkia aineita tulee tilavuusmittoina saman verran. Neljälle yksi desilitra kaikkea on sopivasti ja lopun voin voi käyttää leivällä. Hienonna tilli, mutta jätä varret pois. Painele desimittaan tiiviisti ja kaada kulhoon, lisää desilitra sinappia ja desilitra voita. Sekoita sauvasekoittimella tasaiseksi. Nosta jääkaappiin maustumaan
3. Kun perunat ovat olleet uunissa 50 minuuttia, nosta lohifilee uunivuokaan ja anna sen lämmitä uunissa fileen paksuudesta riippuen 10-15 minuuttia
4. Avaa foliopaketit, tee perunoihin ristiviillot , ja nosta niihin nokare tillisinappi-voita ja tarjoile lohen ja vihreän salaatin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti