Helmikuuhun ei tavallisesta poiketen kuulunut juuri työmatkoja, joten en pääse syyttämään niitä ajankäyttöongelmista. Kuukausi kuitenkin kului perin tavallisen kotiruuan merkeissä. Koko perhe myös sairasti vuorollaan flunssaa, joten söimme tuunattuja edellispäivän ruokia useampanakin päivänä. Kaupan eineksiin turvauduin mökillä paistetun grillimakkaran muodossa.
HELMIKUUN RUOKALISTA
KE Parsakaali-broileri wokin loput (ruokailemassa yrittäjä ja jälkikasvu)
TO Munakas, kokkina teini
PE Friteerattu broileri ja salaatti
LA Sovellettu burgundinpata ja riisi
jälkiruoka: helppo suklaakakku ja jäätelö
jälkiruoka: Runebergintortut
MA Pasta puttanesca
TI Pastan loput (ruokailemassa yrittäjä)
KE Burgundinpadan loput ja keitetyt perunat
TO Kasvissosekeitto ja raejuusto
PE Uunimakkara ja salaatti
LA Blinit tonnikalamössöllä ja katkaravuilla
SU Uunilohi ja pekonipavut
jälkiruoka: mutakakku
MA Makaronilaatikko
TI Keltainen kanakeitto
KE Pyttipannu
TO Lohipiirakka
PE Suppilovahveropekoni- spagetti
LA ravintola le Soleil
SU Katkarapuleivät (matkalla)
MA Hernekeitto ja laskiaispullat (Laskiaissunnuntain ja -tiistain välissä)
TI Portugalilaiset ravut (ruokailemassa vain aikuiset)
KE Spagetti ja eilisten rapujen loput kastikkeena (ruokailemassa aikuiset ja teini)
TO Meksikolainen jauhelihakeitto (mökillä ruokailemassa aikuiset ja teini)
PE Italialaiset lihapullat ja spagetti (mökillä)
jälkiruoka: porkkanakakku
LA Nuotiolla makkaraa ja juustoleipiä (mökillä)
SU Meksikolaisen jauhelihakeiton loppu illalla mökiltä palattua
MA Jauhelihakastike ja keitetyt perunat
TI Makkarakeitto
KE Makkarakeiton loput (ruokailemassa yrittäjä ja jälkikasvu)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti