Pannacottaa on meillä tehty ennenkin, mutta olen aina käyttänyt liivatetta hyydyttämiseen. Nyt kokeilin Koti ja Keittiön 8/2011 numerossa ollutta ohjetta, jossa käytettiin hyytelösokeria. Lisähaastetta toi annoksen kokoaminen kerroksiin, joita en kyllä saanut tasaisiksi vaan alimmainen (jossa oli pelkkää vadelmaa) sekoittui seuraavaan. Muuten pannacotta hyytyi mukavan lohkeavaksi.
KOLMEN KERROKSEN VADELMAPANNACOTTA
200g tuoreita vadelmia
2 rkl sokeria
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
1 dl hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria
2. Jaa annosmaljojen pohjalle puolet vadelmasoseesta. Nosta päälle kerma-vadelmaseos. Nostele päälle varovasti kerma-sokeriseos
3. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään muutama tunti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti