Yrittäjä herää perheestä aina ensimmäisenä, yleensä jo kuuden aikaan. Koska hän on aamukahvinsa juonut ja Hesarinsa lukenut, kun muu perhee nousee, on hän vastannut siitä, että jälkikasvu syö kunnon aamiaisen ennen kouluun lähtemistä. Tänä syksynä lapset ovat taas kummasti tykästyneet puuroon. Mahtuu mukaan silti herkutteluitakin. Yhtenä arkiaamuna yrittäjä yllätti perheen amerikkalaisilla aamiaispannukakuilla. Ohje kopioitu täältä, mutta yrittäjän sovelluksessa on mukana banaania, sillä yrittäjä muisteli aikaa ennen perhettä ja aamiaista Tioman Islandilla.
AAMIAISPANNUKAKUT
(6 pannukakkua, halkaisija n. 15 cm)
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
1 rkl sokeria
2 rkl öljyä
3 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 iso "ylikypsä" banaani
(6 pannukakkua, halkaisija n. 15 cm)
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
1 rkl sokeria
2 rkl öljyä
3 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
1 iso "ylikypsä" banaani
1. Muussaa banaani haarukalla. Sekoita muut aineet ja lisää banaani viimeiseksi sekaan. Paista hyvin voidellulla pannulla kypsäksi molemmin puolin. Tarjoile marjojen ja vaahterasiirapin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti