tiistai 2. helmikuuta 2010

Lohturuokaa

Hyvä ruoka on selkeää ja siihen liittyy positiivisia tunteita. Moniin lapsuudesta peräisin oleviin ruokiin liittyy myös mukavia muistoja, vaikkapa kesän poutapäivistä. Vaikka talvisen tuiskun keskellä väsyttää ja masentaa tällainen ruoka lohduttaa, kuten munavoi ja karjalanpiirakat ilatapalalla. Piirakat ovat pakasteesta ja munavoi raejuustolla kevennettyä. Munavoi saa olla pehmeää, liki valuvaa eikä sitä saa laittaa jääkaappiin kovettumaan (tästä kiistelen yrittäjän kanssa)
KEVENNETTY MUNAVOI

8 kananmunaa
150g Beceliä
1 prk rasvatonta raejuustoa
1/2 tl suolaa

1. Keitä munat "puolikoviksi" n. 6 minuuttia ja hienonna haarukalla Becelin kanssa hienoksi
2. Sekoita hienonnetut munat raejuuston kanssa, lisää suola ja sekoita vielä kerran

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti