KAPRIS-SITRUUNAKALA
Vaaleaa kalaa fileinä 1/ ruokailija
voita
4 valkosipulin kynttä viipaloituna
1/2 dl ruohosipulia hienonnettuna
1/2 dl persiljaa hienonnettuna
1/2 dl kapriksia hienonnettuna
1 sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria myllystä
1. Paista kalafileet voissa nopeasti molemmin puolin, mausta suolalla ja pippurilla. Laita lautaselle ja folio päälle
2. Lisää pannulle reilusti voita, anna ruskistua, mutta ei palaa. Lisää viipaloidut valkosipulin kynnet, anna paistua hetki. Kaada sekaan sitruunan mehu, ruohosipulit, persilja & kaprikset ja sekoita. Nosta kalafileet takaisin pannulle ja nostele kastiketta fileiden päälle. Ruoka on valmista tarjottavaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti