tiistai 23. helmikuuta 2010

Tähteiden hyödyntämistä

Usein ruokaa tulee tehtyä yli tarpeen. Viikonloppuisin jopa tarkoituksella, jotta alkuviikolla on jotain valmista lämmitettäväksi. Osa menee eväänäkin, kuten eilen lauantainen lohipastrami salaatissa. Hiihtolomaileva jälkikasvu söi eilen ketjukaupan tarjouksessa ollutta grillattua broileria ja lämmitti sen kaveriksi lauantain pääruualta jäänyttä riisiä. Lopusta riisistä ja broilerista valmistuu lapsuudesta tuttu uuniruoka. Tarkkoja määriä ei voi antaa, koska ruoka perustuu tähteiden käyttöön. Mukaan voi laittaa myös kasviksia, mutta meillä kasvikset tarjotaan tämän kanssa erikseen.


KANARIISIVUOKA

keitettyä riisiä
grillattua broileria
maitoa
kananmunia
suolaa
currya
mustapippuria
juustoraastetta

1. Voitele uunivuoka. Kaada riisit vuokaan ja leikkee broileri pieneksi riisin päälle.
2. Valmista munamaito , mausta suolalla, pippurilla ja currylla. Kaada riisien & broilerin päälle
3. Ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200 asteessa noin puoli tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti