TÄYTETYT LETUT
Lettutaikina:
½ l maitoa
2 munaa
½ dl sokeria
ripaus suolaa
2 ½ dl vehnäjauhoja
3 rkl rypsiöljyä
Täyte:
kuohukermaa
vaniljasokeria
mansikoita ja mustikoita
tomusokeria
1. Sekoita maito, munat, sokeri ja suola keskenään.
2. Lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.
3. Lisää rypsiöljy. Sekoita.
4. Anna taikinan turvota 15 - 30 minuuttia ennen paistamista
5. Paista ohuita isoja lettuja. Taikinasta tulee 8-10 isoa lettua
6. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Laita letulle lusikallinen kermavaahtoa ja reilusti sulaneita marjoja. Siivilöi pinnalle tomusokeria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti