Nuorten suunnatessa kohti Helsinkiä, me entisen yrittäjän kanssa lähdimme mökille. Ajatuksena oli vain saunoa, tyhjentää jääkaappi ja laittaa mökki talvilevolle. Mökin rauha teki sen, että jäimmekin muutamaksi päiväksi. Syödäkin siis piti. Jääkaapissa oli aamupalatarpeita ja kuiva-ainekaapissa perustarpeita. Ensimmäisenä päivänä joulukinkkuviipaleet pääsivät pastaan ja seuraavana päivänä hernekeittoon.
joulukinkkuviipaleita
sipulia
sinihomejuustoa
kermaa
rypsiöljyä
mustapippuria
*
pastaa
*
parmesaania
1. Laita pasta kiehumaan
2. Suikaloi kinkku ohuiksi pari senttiä pitkiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli
3. Paista kinkkusuikaleita rypsiöljyssä, kunnes ne alkavat rapeutua. Lisää sipulit ja paista vielä pari minuuttia. Lisää sinihomejuustoa ja sekoittele kunnes se alkaa sulaa. Lisää kermaa, jotta seos ohenee kastikkeeksi. Mausta mustapippurilla. Nosta kypsä pasta sekaan ja sekoita tasaiseksi
Valmistusaika: 10- 15 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti