KATKARAPUCEVICHEPASTA
200g katkarapuja
punasipuli
2 limettiä
1 punainen chili
rasia (250g) kirsikkatomaatteja
1/2 punttia korianteria
suolaa, mustapippuria
avokadoöljyä (/oliiviöljyä)
2. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa kirsikkatomaatit pieniksi kuutioiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna
3. Pese limetit ja raasta kuori, purista mehu. Hienonna korianteri
4. Yhdistä aineet. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää loraus avokadoöljyä ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan
5. Keitä pasta, valuta ja kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää ceviche, sekoita ja tarjoile
Valmistusaika: 20 minuuttia + katkarapujen sulatus 12 h
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti