DAL MAKHANI eli LINSSIPATA
1 iso punasipuli
3 valkosipulinkynttä
1 punainen chili
2 rkl tomaattipyreetä
1/2 tl jeeraa eli juustokuminaa
1/2 tl cayennepippuria
3 cm pala inkivääriä
1 pkt punaisia kidneypapuja (valmiiksi keitettyjä)
2 dl mustia linssejä
8 dl kasvislientä
voita ja rypsiöljyä
1 tl suolaa
1/2 dl kermaa
tuoretta korianteria
2. Kuullota sipuleita ja chiliä kattilassa voin ja rypsiöljyn seoksesss pari minuuttia. Lisää tomaattipyreee, inkivääri, jeera ja caynnepippuri. Jatka kuullottamista vielö hetki
3. Lisää linssit, huuhdellut pavut, kasvisliemi ja suola. Peitä kannella ja keitä hiljaisella tulella noin tunti
4. Tarkista maku. Kaada kerma dalin päälle ja viimeistele korianterilla
Valmistusaika: 30 min + keittäminen 1 tunti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti