perjantai 16. kesäkuuta 2017

Yrittäjä keittiössä, osa I

Kesäkuu on töissä aina erityisen hektistä, viimeinen rutistus ennen lomaa. Teini ja teinineiti kokkaavat kyllä mielellään, mutta teini on tehnyt pitkää työpäivää ja neiti ottanut vastuuta vaatehuollosta. Yrittäjä tekee toimistopäivänsä kotona, joten kiireisen viikon pelastus oli antaa hänelle ruokaohje käteen, kirjoittaa muutama sivukommentti ja istua illalla valmiiseen ruokapöytään. Eilen ruuaksi valmistui Glorian ruoka & viinin ohjeella, suoraan ohjetta kopioiden pannaria. Koska ohje suora kopio, julkaisen tässä alkuperäisen reseptin. Lehdessä ehdotettiin pannaria talvi-illan iltapalaksi, mutta hyvin tämä toimi kesäisenä iltanakin.

SAVULOHIPANNARI JA PIPARJUURIKASTIKE
(kahdelle nälkäiselle, tai neljälle välipalana)



Valmistusaika: 15 min + paistaminen 25 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti