KANTTARELLIMUNAKAS
6 kananmunaa
2 dl pakastettuja kanttarelleja
1 valkosipulinkynsi
nippu ruohosipulia
voita/ rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
juustoraastetta
kuohukermaa
rucolaa, oliiviöljyä
1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Lisää puoli desiä kermaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoita
2. Kuori ja hienonna valkosipuli. Hienonna kanttarellit. Paista sieniä ja valkosipulia voin ja rypsiöljyn seoksessa muutama minuutti. Kaada munakasmassa päälle. Hienonna ruohosipuli ja lisää munakkaan päälle. Sekoittele munakasta muutama kerta. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja jätä folion alle levyn pienimmälle lämmölle tekeytymään noin kymmeneksi minuutiksi, kunnes munaks on kypsää, mutta vielä kuohkeaa
3. Lirauta rucolan päälle vähän oliiviöljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla ja nosta munakkaan päälle ennen tarjoilua
Valmistusaika: 15 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti