Meillä kaikilla on salaisuuksia. Jotkut salaisuudet voidaan jakaa parhaiden kavereiden kanssa ja osaa salaisuuksista ei kerrota kenelläkään. Osan salaisuuksista saattaa saada perintönä. Yksi parhaiten varjeltuja salaisuuksia ovat marja- ja sienipaikat. Pitkään varjeltu, apelta perintönä saatu suppilovahveropaikka on metsähoidollisten töiden vuoksi muuttanut muotoaan ja saamme hakea suppilovahveromme muualta. Korvasienten kanssa on ollut parempi tuuri. Mökkimme läheisyydestä on aina löytynyt varsin mukavasti korvasieniä. Viime vuonna veljeni uusi metsää ja jo silloin hykertelimme käsiämme, saalis taattu. Viime lauantaina sitten kävelimme reilulla aukolla. Ei mitään - kunnes elämämme paras saalis. Loppulauantai menikin sitten sieniä keitellessä. Illaksi muhennosta pihvien seuraksi ja aamulla
OIKEA METSÄSTÄJÄNLEIPÄ
eli leipä korvasienimuhennoksella
Viipurilaisen ohraleipää
voita
dijon-sinappia
grillattua entrecoteeta
nyt ilman vehnäjauhoja
savujuustoa
1. Leikkaa leipä viipaleiksi. Sivele viipaleet kevyesti voilla ja sinapilla. Leikkaa liha ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leiville. Levitä päälle korvasienimuhennosta ja viipaleet savujuustoa
2. Grillaa grillin ylätasolla, kunnes juusto sulaa ja leivän alapinta saa vähän väriä. Nauti aamiaisella
Valmistusaika: 15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti