TUPLASUKLAAKUPPIKAKUT
12kpl
12kpl
kuppikakkutaikina:
2dl pullomargariinia
50g tummaa suklaata
3 kananmunaa
2 dl hienoa sokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
2 dl maitoa
100g tummaa suklaata
100g valkosuklaata
1. Pilko 50g tummaa suklaata margariinin joukkoon, ja kuumenna mikroaaltouunissa 15+15+15.. sekuntia, kunnes suklaa on sulanut, sekoita välillä
2. Vaahdota kananmunat ja sokeri
3. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri ja siivilöi taikinaan vuorotellen maidon kanssa
4. Rouhi loput suklaat ja lisää ne sekä margariini-suklaaseos taikinaan. Sekoita taikina tasaiseksi
5. Lusikoi taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteessa noin 15 minuuttia
valkosuklaakuorrutus:
100g voita
3 dl tomusokeria
100g valkosuklaata
1 rkl sitruunamehua
1 tl vaniljasokeria
1. Sulata suklaa. Vaahdota pehmeä voi, lisää tomusokeri, vaniljasokeri ja sitruunamehu, sekoita. Lisää sula suklaa ja sekoita tasaiseksi. Kuorruta jäähtyneet kuppikakut. Säilytä kylmässä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti