PERUNA-FENKOLIVUOKA
5 isoa kiinteää perunaa
1 fenkoli
2 valkosipulinkynttä
12 kirsikkatomaattia
125 g mozzarellaa
1 1/2 dl valkoviiniä
oliiviöljyä
pecorinojuustoa
suolaa, mustapippuria
2. Puolita kirsikkatomaatit, kuori ja hienonna valkosipulinkynnet
3. Voitele uunivuoka oliiviöljyllä. Lado peruna- ja fenkoliviipaleet sekaisin vuokaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Revi mozzarella pieniksi paloiksi ja työnnä palat perunoiden ja fenkolien väliin, lisää myös kirsikkatomaatit perunoiden ja fenkolien väliin. Kaada päälle valkoviini ja loraus oliiviöljyä. Raasta vielä pinnalle pecorinojuustoa. Paista 170-asteessa 35-45 minuuttia. Viimeistele fenkolin lehtitupsuilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti