MUNAKAS PÄÄSIÄISEN HENKEEN
(kahdelle pääruokana)
6 kananmunaa
loraus kermaa
suolaa
muutama siivu kylmäsavulohta
1/2 nippua vihreää parsaa
rypsiöljyä
parmesaania
1. Leikkaa parsoista puinen tyvi pois. Puolita ne pitkittäin ja leikkaa pariin palaan. Kaada kuumalle pannulle rypsiöljyä ja kääntele parsoja pannulla muuatman minuutti
2. Valmista munakasmassa. Riko munien rakenne kulhossa, lisää kerma ja mausta suolalla. Sekoita varovasti
3. Kaada munakasmassa pannulle parsojen päälle. Revi lohi paloiksi mukaan. Sekoittele massaa välillä, kunnes se alkaa hyytyä. Raasta päälle parmesaania, laita kansi päälle ja levy pienelle anna munakkaan kypsyä loppuun muutama minuutti kannen alla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti