KANAA "CORDON BLEU"
4 broilerin rintafileetä
4 viipaletta savukinkkua
sinihomejuustoa (nyt Lidlissä myytävä Bleu Village)
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
leivitys:
vehnäjauhoja, suolaa, mustapippuria
kananmuna
korppujauhoja
rypsiöljyä paistamiseen
1. Leikkaa rintafileet auki kuin kirja, painele tasaiseksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa juustosta kaksi 1/2cm paksuista viipaletta, ja leikkaa viipaleet kahtia. Laita jokaiselle rintafileelle puolikas juustoviipale ja sen päälle savukinkkuviipale. Taita fileet kahtia ja sulje hammastikuilla
2. Laita yhdelle lautaselle vehnäjauhoja, mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Riko toiselle lautaselle kananmuna ja vispaa se kevyesti. Laita kolmannelle lautaselle korppujauhoja. Kääntele täytetyt rintafileet ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Paista rypsiöljyssä miedolla lämmöllä 5 minuuttia molemmin puolin. Poista hammastikuta ja nosta valmiit fileet vielä uuniin 100 asteeseen 10 minuutiksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti