KINKULLA JA EMMENTALILLA TÄYTETYT BROILERIN RINTAFILEET
4 broilerin rintafileetä
4 viipaletta emmentalia
3 viipaletta savustettua kinkkua
suolaa, mustapippuria
rypsiöljyä
1. Leikkaa broilerin rintafileet auki kuten kirja, levitä avatut fileet työlaudalle. Laita fileen päälle viipale emmentalia. Katso ettei juusto mene broilerin ulkopuolelle. Taittele kinkkuviipaleet juuston päälle. Käännä "kirja" kiinni
2. Paista täytettynä broilerin rintafileetä 3-4 minuuttia, käännä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista toista puolta pari minuuttia ja käännä uudelleen, mausta myös toinen puoli. Nosta paistinpannu pois hellalta ja peitä foliolla, laita päälle vielä pari patalappua, ettei lämpö karkaa. Anna levätä 5 minuuttia ja tarjoile.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti