KAHDEN SUKLAAN BROWNIE
1 dl kasviöljyvalmistetta (esim Flora Culinesse)
1 1/2 dl tummaa kaakaota
2 1/2 dl sokeria
2 munaa
1 1/4 dl vehnäjauhoja
100 g valkoista suklaata
100 g tummaa (70%) suklaata
***
kuohukermaa
Baileys kermalikööriä
sokeria
***
tuoreita vadelmia
1. Sekoita kaakao kasviöljyvalmisteeseen. Vaahdota munat ja sokeri
2. Leikkaa suklaat karkeaksi rouheeksi
3. Sekoita kaakao-kasviöljy ja muna-sokerivaahto keskenään
4. Sekoita jauhot taikinaan rauhallisesti käännellen. Kaada lopuksi suklaarouhe sekaan ja sekoita taikina tasaiseksi
5. Vuoraa pyöreä piirakkavuoka leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175-asteessa n 25 minuuttia. Taikina saa jäädä sisältä pehmeäksi
6. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta Baileysilla. Lisää tarvittaessa sokeria. Tarjoile kakku Baileys-kerman ja vadelmien kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti