lauantai 13. maaliskuuta 2010

Isä & lapset keittiössä

Nautin perjantaina Vuokko Hovatan konsertista Aleksanterin teatterissa. Kiitos vain kutsusta Nonnalle! Koska menin konserttiin suoraan töistä, perhe sai vapaat kädet illan ateriaan. Kesällä possunsisäfilee pääsee usein pekonikääreeseen ennen grillausta, nyt saman kohtalon koki miehinen vihannes, HK:n sininen. Kertoman mukaan lautasille päätyi myös tomaattia ja kurkkua, muuten mentiin tuhdimmalla linjalla.
UUNIMAKKARA

3 pätkää HK:n sinistä
pala punaleimaemmentalia
6 siivua pekonia
tölkki yrttimaustettua tomaattimurskaa

1. Kuori makkarat ja kiedo jokaisen ympärille 2 pekonisiivua. Viipaloi juusto. Tee makkaraan viillot muutaman sentin välein ja laita jokaiseen viiltoon juustoviipale
2. Kaada tomaattimurska uunivuokaa ja laita makkarat tomaattimurskan päälle
3. Paista 200-asteessa n 20 minuuttia. Syö kun äiti ei ole kotona

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti