keskiviikko 4. marraskuuta 2009

Soveltamista

Kun työasiat pyörivät mielessä arjen jutut tuppaavat unohtumaan. Kuten se, ettei ruokakaupassa ole käyty perjantain jälkeen, eikä silloinkaan ostettu ajatuksella. Nyt siis päästiin katsomaan kaappiin ja miettimään millä perhe ruokitaan. Pakastimesta löytyi 2 pussia pinaattia eli kokeiluun pääsi meille uutuus. Ihan kaikkea ei ollut edes kotona, 2 kananmunaa lainattiin naapurista. Tämä yhteistyö toimii puolin ja toisin, sillä tarkennuksella, että leivonnaisista on saatava maistiaiset!
PINAATTIPANNARI

1l maitoa
6 1/2 dl vehnäjauhoa
2 pss pakastepinaattia
2 kananmunaa
rypsiöljyä
suolaa, valkopippuria

1. Tee pannukakkutakina sekoittamalla maito, vehnäjauhot, munat, ja loraus rypsiöljyä, mausta
2. Sulata pinaatit ja lisää taikinaan, sekoita hyvin ja kaada uunipellille
3. Paista 175-asteessa n 30 minuuttia

Pannari tarjoiltiin nopeasti pannulla sipulin ja valkosipulin kanssa käytettyjen suppilovahveroiden ja puolukkasoseen (kiitos Mikille!) kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti