KASVISBROILERI-WOKKI
800 g broilerinsuikaleita (ei marinadia)
purjo
3 valkosipulinkynttä
keltainen paprika
1 iso kesäkurpitsa ( tai 2 pientä)
reilusti parsakaalia
2 prk ananasta omassa mehussa
tuoretta inkivääriä ( jäi viikonlopulta, jauhettu käy yhtähyvin)
currya
1/2 dl soijaa
rypsiöljyä
2 rkl Maizenaa
800 g broilerinsuikaleita (ei marinadia)
purjo
3 valkosipulinkynttä
keltainen paprika
1 iso kesäkurpitsa ( tai 2 pientä)
reilusti parsakaalia
2 prk ananasta omassa mehussa
tuoretta inkivääriä ( jäi viikonlopulta, jauhettu käy yhtähyvin)
currya
1/2 dl soijaa
rypsiöljyä
2 rkl Maizenaa
1. Viipaloi valkosipuli ja purjo, leikkaa paprika ja kesäkurpitsa paloiksi ja lohko parsakaali nupuiksi.
2. Kuullota broileri rypsiöljyssä raastetun inkiväärin ja curryn kanssa, laita hetkeksi erilliseen astiaan
3. Lisää pannulle öljyä ja kasvikset, kypsennä al dente ja lisää broilerit sekaan
4. Sekoita ananasten mehu, soija ja maizena, lisää 2 tl currya ja raastettua inkivääriä maun mukaan
5. Kaada seos pannulle ja lisää myös palastellut ananakset. Anna kiehahtaa, sekoita, lisä tarvittaessa vettä ja tarkista maku
6. Tarjoillaan keitetyn riisin kanssa, wokki valmistuu riisin kiehuessa
2. Kuullota broileri rypsiöljyssä raastetun inkiväärin ja curryn kanssa, laita hetkeksi erilliseen astiaan
3. Lisää pannulle öljyä ja kasvikset, kypsennä al dente ja lisää broilerit sekaan
4. Sekoita ananasten mehu, soija ja maizena, lisää 2 tl currya ja raastettua inkivääriä maun mukaan
5. Kaada seos pannulle ja lisää myös palastellut ananakset. Anna kiehahtaa, sekoita, lisä tarvittaessa vettä ja tarkista maku
6. Tarjoillaan keitetyn riisin kanssa, wokki valmistuu riisin kiehuessa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti