PARSAKAALI-KOOKOSKEITTO
400g parsakaalia
150g pakastepinaattia
1 sipuli
2 kevätsipulia(ei välttämätön)
2 tl keltaista (tai vihreää) currytahnaa
5dl vettä
kasvisliemikuutio
400 ml kookosmaitoa
rypsiöljyä
1 rku korianteria (tai maun mukaan)
2. Kuullota sipuleita ja pakastettuja pinaatteja, kunnes pinaatti sulaa. Lisää parsakaalin varret ja currytahna ja kääntele vielä hetki
3. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio ja keitä 15 minuuttia
4. Lisää kookosmaito ja kevätsipulit, korianterin varret sekä puolet lehdistä ja soseuta keitto. Lisää parsakaalin kukkanuout ja keitä pari minuutti (nuput saavat jäädä napakan kypsiksi)
5. Tarjoile keitto korianterin kanssa
Valmistusaika: 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti