PUNAJUURICARPACCIO
3 keitettyä punajuurta
sitruuna
sitruuna
tuoretta timjamia ja lehtipersiljaa
suolaa, mustapippuria myllystä
saksanpähkinäöljyä
muutama saksanpähkinä
nokare fetajuustoa
1. Viipaloi keitetyt punajuuret ohuiksi viipaleiksi. Raasta sitruunankuori ja purista puolen sitruunan mehu Hienonna yrtit
2. Laita punajuuriviipaleet kulhoon. Lisää suurin osa sitruunankuoresta, loraus sitruunanmehua, öljyä ja hienonnettuja yrttejä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita varovastii ja nosta jääkaappiin maustumaan
3. Kokoa annokset. Levitä punajuuriviipaleet lautasille. Murusta keskelle fetajuustoa. Viimeistele sitruunanmehulla ja -kuorella, hienonnetuilla saksanpähkinöillä ja lopuilla yrteillä
Valmistusaika: 15 min + maustuminen 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti