MANGO-KANACAESARSALAATTI
450g broileria
(nyt sisäfileetä)
cosmopolitan salaatti
mango
3 sämpylää
2 valkosipulinkynttä
suolaa ja mustapippuria myllystä
oliiviöljyä
*
kastike:
2 kananmunankeltuaista
2 anjovisfileetä
1 valkosipulinkynsi kuorittuna, raastettuna
1 tl dijon-sinappia
2 tl sitruunamehua
1 dl rypsiöljyä
4 rkl raastettua parmesaania
(käytä kokonaista parmesaania ja raasta)
2. Leikkaa mango kuutioiksi
3. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet (ei rypsiöljy, ei parmesaani) korkeassa kulhossa tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää rypsiöljy ohuena nauhana sauvasekoittimen käydessä. Sekoita lopuksi mukaan parmesaani
4. Kuumenna paistinpannu, lisää rypsiöljy ja paista broileri kypsäksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa broilerit muutamaan palaan, nosta kulhoon ja lisää 2 rkl kastiketta, sekoita
5. Leikkaa/ revi salaatti ja levitä tarjoilulautaselle. Lisää broileri, krutongit ja mangot. Viimeistele kastikkeella
Valmistusaika: 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti