PARSA-KVINOASALAATTI
(kahdelle)
1/2 dl kvinoaa
1 dl pähkinöitä (nyt saksanpähkinä)
vajaa nippu vihreää parsaa
salaattisekoitusta
1 pieni punasipuli
1 pallo mozzarellaa
*
kastike:
1 dl öljyä
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl kokojyväsinappia
1 tl juustokuminaa (jeeraa)
pari kierrosta mustapippuria myllystä
1/4 tl sokeria
1. Huuhtele kvinoa ja keitä paketin ohjeen mukaan
2. Paahda pähkinät kuivalla, kuumalla pannulla. Rouhi karkeaksi rouheeksi
3. Katkaise parsoista puumainen tyvi pois. Leikkaa parsat kuorimaveitsellä ohuiksi suikaleiksi
4. Kuori ja viipaloi punasipuli ohuiksi viipaleiksi
5. Yhdistä kaikki salaatin aineet kulhossa mozzarellaa lukuunottamatta
6. Sekoita kastikkeen aineet sekaisin ja kaada salaatin päälle, sekoita. Revi mozzarellasta paloja salaatin päälle
Valmistusaika: 15 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti