maanantai 1. toukokuuta 2017

Vappupäivän lounasta ikkunoiden pesun lomassa

Vapun viikonloppu on kuin odotettu loma, tiedossa rentoutumista ilman aikatauluja. Meillä golfkausi alkaa vapusta.  Tänä vuonna yrittäjä oli toimitsijana Kullogolfissa lauantain lyhyeksi jääneellä FJT-avauksella. Tänään terassia kesäkuntoon, pesimme myös ikkunat. Yrittäjä auttoi myös naapuritalon eläkeläisrouvaa ikkunoiden pesussa. Mukaeltu ohje K-Ruoka.fi

DIJON-KINKKUPIIRAKKA
(kuudelle)

250g juuressosetta (nyt Pirkan)
3/4 dl pullomargariinia
1 dl tattarijauhoja
1 dl ruisjauhoja
1  1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1/4 tl suolaa
*
2 rkl Dijon-sinappia
2 isoa tomaattia
150g palvikinkkua viipaleina
75g cheddaria
75g juustoraastetta

1. Sekoita juuressose ja pullomargariini. Lisää kuivat aineet. Sekoita taikinaksi. Levitä jauhotetuin sormin leivinpaperoidulle piirakkavuualle (halkaisija 24 cm)
2. Levitä sinappi pohjan päälle. Siivuta tomaatit, raasta juustot . Lado kinkku- ja tomaattiviipaleet vuorotellen piiraspohjalle. Laita tomaattiviipaleiden päälle juustoraastetta
3. Paista 200-asteessa noin 30 minuuttia

Valmistusaika: 20 min + paistaminen 30  min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti