TOMAATTIKEITTOA KATKARAVUILLA
(keitosta riitti kahdelle nälkäiselle)
sipuli
2 valkosipulinkynttä
100g kirsikkatomaatteja
rypsiöljyä
1 tlk tomaattimurskaa
4 dl vettä
suolaa
sokeria
balsamiviinietikkaa
8 vihreää tankoparsaa
8 kuorellista jättikatkaravun pyrstöä
4 viipaletta vaaleaa leipää
mozzarellaa
lehtipersiljaa
ruohosipulia
mustapippuria
1. Kuori ja hienonna sipulit. Leikkaa tomaatit neljään osaan. Viipaloi parsat
2. Kuullota sipuleita rypsiöljyssä, kunnes ne ottavat vähän väriä. Lisää tomaatit, ja paista vielä hetki. Lisää tomaattimurska ja vesi. Mausta suolalla, sokerilla ja balsamiviinietikalla. Anna kiehua 10 minuuttia. Lisää parsat ja katkaravut , anna kiehua hiljaa noin viisi minuuttia (kunnes ravut kypsyvät)
3. Nosta leipäviipaleet uunipellille ja leikkaa päälle mozzarellaa. Paista kunnes juusto sulaa ja saa vähän väriä
4. Viimeistele keitto mustapippurilla ja hienonnetuilla yrteillä
5. Nosta lautaselle juustoleipä ja lisää keitto päälle
Valmistusaika: 20 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti