KOKONAISENA PAISTETTUA ENTRECOTEETA
(kahdeksalle)
1 1/2 kg naudan entrecoteeta
rypsiöljyä paistamiseen
(dijon) sinappia
mustapippuria ja suolaa
paistinarua
2. Paista lihaan hyvä väri rypsiöljyssä paistinpannulla
3. Mausta lihan pinta sinapilla, suolalla ja pippurilla. Sido liha, jotta se säilyttää muotonsa
4. Työnnä paistolämpömittari lihaan , ja aseta tavoitelämpötila (60-punainen, 65- medium ja 75- täysin kypsä)
5. Paista 150-asteessa noin puolitoista tuntia eli kunnes liha on halutussa kypsyydessä. Nosta liha pois uunista ja kääri folioon ja nosta pari pyyhettä päälle. Anna levätä puoli tuntia ja leikkaa viipaleiksi
Valmistusaika: 15 min + paistaminen 1 h 30 min + vetäytyminen 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti