Bruschettaa parmesaanitryffelilevitteellä, munakoisotryffelilevitteellä ja tomaatin kanssa |
SITRUUNA-KAPRISBROILERIA
(kahdeksalle)
1 kg broilerin ohutleikkeitä (tai vastaavaa)
2 sitruunaa
1 dl valkoviiniä
kapriksia (maun mukaan)
voita, oliiviöljyä
suolaa, mustapippuria myllystä
1. Paista broilerit kevyesti useassa erässä voi ja rypsiöljyn seoksessa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta paistetut broilerit uunivuokaan
2. Raasta sitruunoidne kuori ja purista mehu
3. Kaada kaprikset ja sitruunankuori pannulle (siis siihen jossa paistoit broilerit), paista hetki, lisää sitruunanmehu ja viini. Kiehauta. kaada seos broilerin päälle. Nosta vuoka uuniin alkuruuan tarjoilun ajaksi (150-astetta, 10 minuuttia). Tarjoile salaatin kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti