skip to main |
skip to sidebar
Perunalastuja ja muita naposteltavia meillä ei syödä käytännössä ollenkaan. Nachoja menee tex mex-keittoon, ja siitäkin ylijäänyt pussinpohja saa olla viikkoja kaapissa. Nyt pikaisella ostosreissulla käteen tarrui pussillinen lehtikaalia, eli tiedossa terveellisempää naposteltavaa. Loput kaalista käytän loppuviikosta borssikeittoon. Taidan tehdä näitä sunnuntaillekin, kun työpaikan vapaaehtoistoimintaan valmentavalla kurssilla katsomme leffan.
LEHTIKAALISIPSIT
200g pussi lehtikaalia
suolaa
oliiviöljyä
1. Revi kaalin lehtitupsut suupalankokoisiksi. Rangna ja lehden sisemmän osan voit hienontaa vaikka keittoon
2. Laita lehtitupsut kulhoon , lirauta päälle oliiviöljyä ja kierrä muutama kierros suolaa myllystä. Sekoita käsin. Levitä kaali leivinpaperoidulle uunipellille (minulla tuli 2 pellillistä)
2. Paista 180-asteessa (ei kiertoilma) 10-12 minuuttia, sekoita välillä kerran
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti